Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
De goede dingen des levens

Ik maakte vandaag de opmerking tegen iemand , dat ik wel hou van de goede dingen des levens. Daarop kreeg ik meteen teruggekaatst: en wat zijn die goede dingen des levens dan voor jou?

Hieronder mijn antwoord:


Goede dingen des levens..hmm..ik zal eens wat dingen noemen voor je:

Een goed en echt contact met iemand, een fijn gesprek, lachen, lekker in het voorjaar in de eerste zon zitten, op een hete zomerdag je lekker nat laten plenzen in een zomerbuitje, mijn kat die heerlijk spinnend op mijn schoot ligt, een glimlach die je een vreemde schenkt en teruggekaatst krijgt, iemand die je even belt..zomaar..omdat hij of zij aan je dacht, mooie muziek, het gekwetter van de vogels als het 's ochtends begint te schemeren, alle kaarsjes aan en een lekkere bak thee als het koud en donker is buiten, heerlijk uitslapen en wakker worden in de armen van iemand waar je van houdt, uren kletsen over alles en niks........

heb je een beetje een idee? Het zijn meestal die dingen die vrijwel niks kosten :)


En als ik dan naar dat lijstje kijk, dat lijstje waar wat mij betreft nog veeeel meer aan kan worden toegevoegd, kan ik alleen maar denken: wat geeft het levens ons toch veel heel simpele en fijne dingen kado...als we daarvoor openstaan. Is de grootste schat, het hoogste goed in dit leven dus eigenlijk niet heel goedkoop???
© Hydrangea Online / Laatste update: 26-08-2004 / 4481 x bekeken