Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Mijn schrijfselsSchrijven. Ik doe het graag. Vaak moet ik er wel voor in een bepaalde bui zijn. Op de een of andere manier voel je dan ineens een kriebel en voor je het weet bouwt zich in je hoofd ( en in denk zelfs soms je hart) een verhaaltje op. Als ik er dan voor ga zitten, dan stroomt het letterlijk uit je en zo op papier. Heel vreemde , maar wel mooie ervaring. Ik kan ook wel zó iets schrijven, maar als ik zo’n bui heb gaat het vanzelf.

Ik vergelijk het proces van schrijven wel eens met schilderen. Het papier of je beeldscherm je canvas en je woorden brengen de kleuren tot leven. Ervaringen zijn je kleuren, emoties je smaken. Samen kun je ze tot een prachtig schilderij verweven, dat mensen raakt. Wat ze kunnen voelen, proeven en ruiken. Wat ze kietelt of aanzet tot nadenken.

Mijn schrijfsels, ze zijn zeker geen hoogstaande literaire zaken . Maar ze komen wel van een mooie plek: recht uit mijn hart. En daarom deel ik ze graag met jullie!© Hydrangea Online / Laatste update: 26-07-2004 / 6221 x bekeken