Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Wat is er gebeurd en zit er nog in de pen?

Wat is er al gebeurd?

**update 21-02-2005**

Sinds een paar daagjes heb ik nu een weblog: http://www.hydrangeaonline.web-log.nl
Ga er gerust eens kijken!


**UPDATE**

Ik heb de laatste tijd weer veel toegevoegd: info over Plaatsen zoals: Atlantis, Avalon, De Pleiaden, Stonehenge, maar ook over Druiden en is er een nieuw filosofisch hoekje, genaamd Nadenkhoekje waarin o.a. aandacht wordt geschonken aan de onderwerpen Sterrenstof en Reincarnatie & zielentekort. Verder ben ik ook begonnen met het item Anderen Geloven en Feestenwaarin ik meer de overeenkomsten dan de verschillen zoek bij de verschillende geloven. Er is ook een nieuw hoekje voor de Goden & Godinnen, zoals o.a. Cerridwen. De Receptenpagina, beter bekend als The Kitchenwitch is flink uitgedijd met recepten voor alle Sabbats. Daarnaast heb ik wat voor de site nieuwe dingen toegevoegd in Mijn Schrijfsels.

En gezien de vele vragen die toch op me worden afgevuurd middels het gastenboek of mijn mail heb ik Vraag het Hydra aangemaakt.

Het forum is tot nader order volledig uit de lucht, na een aanval op de server. Het is nog onbekend wanneer en zo ja, in welke vorm, het zal terugkeren

****

De eerste artikelen staan op de site. Dit is nog maar een fractie van wat ik nog van plan ben te gaan maken. Inmiddels ben ik ook druk in de weer geweest met het schrijven en plaatsen van meer nieuwe artikelen.

Ik heb al enkele links geplaatst (die zeker de moeite waard zijn) en ik ben vereerd met het lidmaatschap van 2 webrings, die eveneens zijn vermeld bij de links.

Er is inmiddels een aparte pagina, waarop je alle updates kunt zien (klik daarvoor HIER ), zodat je, als je de site regelmatig bezoekt, makkelijk kunt zien wat nieuw is.De datum van plaatsing staat erachter vermeld. Zo kun jij als bezoeker mooi de groei van de site bijhouden.

wat kun je in de (verre of nabije toekomst) nog verwachten?

Later, als alle dingen die nog in de site moeten worden aangebracht werken, wil ik graag nog een Fotoalbum aan de site toevoegen. Maar dat is dus van later zorg.

Vooralsnog wens ik je veel leesplezier met alles wat er inmiddels op staat!

Hydrangea© Hydrangea Online / Laatste update: 21-02-2005 / 5791 x bekeken