Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
...maar niet alleen, 5 oktober 2006Na er al een tijd mee "in mijn maag" te hebben gezeten heb ik het gister aan mijn cirkelleden verteld: ik stop met de opleiding tot Priesteres van Avalon. Het was een verdrietig en opluchtend moment tegelijk. Opluchting omdat ik er nu eerlijk over kan zijn, de zaak ligt open op tafel. Verdrietig, omdat ik helemaal niet wíl stoppen en na 3 jaar training tot Priesteres alleen het laatste jaar en de groep nu onaf achterlaat. En ik ben juist iemand die alles probeert af te ronden. Emmers vol tranen heb ik er al om geplengd en ik ben er nog niet helemaal klaar mee.

"Waarom stop je er dan mee als je dat niet wilt?" hoor ik je denken en vroegen anderen mij ook. Wel, ik weet dat dit van me wordt gevraagd. Zo'n diep gevoel in je buik dat zegt dat dit , op dit moment, moet gebeuren. Vraag me niet waarom, want ik heb nog geen idee wat ik dan nu moet gaan doen en dat voelt verschrikkelijk. Vele keren heb ik me in de afgelopen tijd tot Haar gewend en gevraagd ( en uitgeschreeuwd) "waarom vraagt u dit van mij?". Maar Zij hult zich in stilzwijgen. En ik ben het ene moment vervuld van een hoopvol en kriebelig gevoel dat alles openligt en het andere moment juist dat er alleen maar deuren zijn dichtgeklapt. Een soort van manisch-depressiviteit, maar dan uitsluitend in hoop & wanhoop gevat.

Ik hoop, dat Avalon me antwoord gaat brengen. Deze dag over 1 week heb ik mijn eerste nacht er al beleefd. Ik hoop dat de Godin de gelegenheid neemt om me daar wat dingen in mijn oor te fluisteren, zodat ik na terugkomst een beter gevoel van richting heb. Want ik voel me nu erg eenzaam, stuurloos en verdrietig met het vooruitzicht een soort eeuwige niet-afgemaakte-student-priesteres te zijn.....Ook al weet ik voor mezelf dat ik Haar nooit verlaat en zij mij niet.
© Hydrangea Online / Laatste update: 23-10-2006 / 3617 x bekeken