Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Dag 5, 15 oktober 2006

Ik was relatief vroeg wakker en ben de tuin ingegaan. Op meerder plaatsen heb ik even stilgezeten. Onder andere bij de

Chalice WellArthur’s CourtDe Vesica PicesGeen gedachten, alleen rust, sereniteit en daarvan genieten. Nog wat foto’s gemaakt van de tuinen en een enkeling van de bronnen. Teveel foto’s maken hiervan voelt ergens een beetje als heiligschennis.


de achterkant van Little St. Michaels House


The Lion's Head

wat foto's van de tuinen
Na een ontbijt heb ik de stilteruimte boven opgezocht. Een ochtend in stilte beviel me wel. 4 Dagen Avalon, voelen als minstens het dubbele. Zoveel indrukken, boodschappen en inzichten die op je afkomen! Het is genieten, maar ook hard werken, zowel fysiek als mentaal. En ook: om nooit te vergeten.

Een geplande lichthealing bij de witte bron ging niet door wegens werkzaamheden in het gebouw was deze niet toegankelijk voor publiek. Toen zijn we naar de stad gegaan voor kadootjes en souveniers. Voor manlief en ouders heb ik wat moois gevonden en voor mezelf een prachtig Godinnenbeeld, waar ik altijd al wég van was. Ze stond ineens, in een piepklein winkeltje voor me en in was zeker niet van plan om haar door mijn handen te laten glippen!

In mijn eigen tijd ben ik teruggegaan. Even uitgerust en daarna me klaargemaakt voor de afscheidsavond. Morgenavond om 9 uur sta ik weer op Nederlandse bodem, en dat is me toch een gekke gedachte!

De avond begon met het lopen van een oud processiepad en dat was indrukwekkend. Lagen waren voelbaar en ik kreeg er gloeiende handen van. Hierna hebben we bij de Chalice Well de rode en witte bron nogmaals in het licht gezet en deze liefde gestuurd. Ik versprak me nog met mijn oude titel, tot mijn eigen schrik. Dat gaf nog een confrontatie met het besef, dat mijn tijd als “leerling”erop zit en mijn titel dan ook weg is. Een moeilijk moment.

Hierna een laatste avond samen. Kadootjes worden uitgewisseld en ik krijg werkelijk een schitterend iets: een stafje met een schitterend kristal en een houten deel wat is gevonden op de plek van mijn inwijding! Nu heb ik daar altijd een stukje van bij me en het stafje is echt krachtig en mooi. Ik ben dankbaar met zo’n mooi en ook symbolisch kado!© Hydrangea Online / Laatste update: 22-10-2006 / 5160 x bekeken