Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Lente-Equinox 3

Het was mooi en emotioneel ( wat niet zo gek is als het waterelement hoogtij viert). We hebben veel gedaan, veel gedeeld. Veel werk met eieren. 3 Moesten we vantevoren maken, mooi beschilderd en versierd. In de ene stopte we onze mooiste wensen voor een ander en verstopte het vervolgens, zodat iemand hem later zou vinden. Ik vond een hele mooi met bloemen versierd ei en was er erg blij mee. Het voor jou lelijkste ei werd een vertegenwoordiging van de kanten aan je die je minder mooi vind en dat ei moeten we gaan koesteren. 1 Ei als representatie voor onze toekomst, hierin legden we onze eigen intentie.

2 Prachtige en diepgaande meditaties, waarvan ik hele stukken miste omdat ik op een heel ander niveau terechtkwam. Vreemd, maar niet onaangenaam. Nadien, tijdens een heel ander diepgaand moment kreeg ik alsnog beelden door...heel bijzondere beelden die ik voor mezelf houd.

Ook deelde iedereen een creatieve bijdrage, variërend van gedichten en verhaaltjes, tot een schilderij, zelfgemaakte orakelkaartjes, een klank/resonantiebehandeling, een meditatie en elfenvleugels en noem maar op. Zo mooie dat iedereen echt iets van zichzelf gaf, dat droeg alleen maar bij aan de energie in de cirkel.

Na een heerlijke maaltijd moesten we tooch nog snel afbreken, want er bleek nog een groep de ruimte nodig te hebben. toch was het voor mij een bijzondere dag met bijzondere geschenken en inzichten!
© Hydrangea Online / Laatste update: 20-04-2006 / 3140 x bekeken