Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Klank-en zuiveringsritueel (buiten de opleiding)

Zo, dat was een avond wel. Ik denk dat ik, na bijpraten met manlief pas om een uur of 2 mijn bedje zag. Ondanks dat ik erg moe was, overheerste een gevoel van gecenterd zijn en helderheid mij. Een impressie:

8 Vrouwen in het wit. Een heilige cirkel van groen en witte bloemen met nog een patroon erin: "the walk of the elements". Een prachtig Godinnen-altaar, deze maal met Isis, Hathor, Bastet, Sekmet, veel kristallen.

Een meditatie naar één van de heilige plekken, Mu-Lemurië, Atlantis, Egypte. Mijlenver voor we naar "een tempel"werden geleid werd ik al naar een groot tempelcomplex gerukt. Wit, heel witte steen, geen marmer. Een lange gang, strak van vorm maar heel erg oud en niet van nu. Wanden vol met tekens die voor een verstaander als boeken gelezen kunnen worden en die ik naderhand nog deels kon reproduceren. Kamers aan weerszijden, kamers van verdieping en aan het einde een grote ceremociële ruimte met altaar.

Toen ik er al een tijdje was, werd iedereen erheen geleid, ons werd gevraagd de stem van ons binnenste te laten horen...klanken, geluiden van diep van ieders binnenste vulden de ruimte. Een heilig moment. Bevrijdend ook.

Een inwijding met een Ankh volgde. Ik had hem al eerder gehad, deze maal was een verdieping voor mij, het giert en kriebelt nu..een dag later..nog in mij rond.

Toen een individueel ritueel. De elementen lopen, ieder voor zich, naar het Altaar. Jouw moment alleen met de Godin. Mooi, louterend en bijzonder om te zien.

Toen zang en dans, zacht, harder en nog luider, ongeremder. Opbouwen naar ontlading. Lachen. Zusterschap en Priesteres-schap ineen. Mooi!

Dan: eten om de energie te breken, kadootjes en orakelen. Bijzondere kaarten voor elk. Taart van een jarige eersteling in de cirkel. Ik werd wederom verwend ( dank je Lizzy en Regina voor jullie lieve kadootjes)

En toen opruimen, afscheid van zusters, en één zuster in het bijzonder. Rijden door de nacht naar huis, naar mijn lief. Vol van deze avond, hunkerend naar herhaling, naar de band die zo bijzonder is.

Zucht.Ik wil terug!
© Hydrangea Online / Laatste update: 24-02-2006 / 3679 x bekeken