Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Is dit een goede pendel? (Lovependelen)

Lovependelen vroeg mij dit:
hallo, ik heb een vraag aan jullie ik ben net bezig met pendelen ik heb een vraag:ik pendel met een touwtje om een bergkristal heen gewikkeld is dat wel goed???? p.s. ik zou het graag willen weten


Ha lovependelen!

Er zijn vele meningen over pendels, maar hier is de mijne .In principe kun je pendelen met dat waarmee jij wilt pendelen. Je kunt een kant en klare metalen of edelstenen pendel kopen, maar de ouderwetse ring een aan draadje of aan een haar kan even zo goed werken. Wat belangrijk is bij pendelen is dat de pendel goed kan bewegen. Dus een dik stuk touw lijkt me in datgeval niet zo handig. Verder moet hij vooral JOU bevallen. Je kunt de werrking van de pendel uittesten door vragen eraan te stellen waarvan je het antwoord zeker weet. Je kunt dan ook zien wat een “ja”en een “nee”is bij jouw pendel. Als je echt gaat beginnen met het stellen van vragen, vraag dan altijd aan de pendel of je die vraag ook mag stellen.

Veel mensen hechten er trouwens ook waarde aan om hun pendel te reingen voor gebruik, zeker als het een door anderen gemaakte pendel betreft. Renigen kan door de pendel onder stromend water te houden, door wierook te halen of een nacht in het licht van de volle maan te leggen.


Liefs
Hydrangea


© Hydrangea Online / Laatste update: 05-12-2004 / 4753 x bekeken