Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Waar vind ik groepen? (Gabiaqua)

Een vraag van Gabiaqua:

Beste Hydrangea, Al een tijdje zoekende...ik ben geen heks, zal er ook geen worden maar zo op zoek...Is er een ander 'natuurgeloof' met een groep belijdende mensen bij wie ik me aan kan sluiten ?


Ha Gabiaqua,

Allereerst dank voor je reactie in mijn gastenboek. Het is altijd fijn om te weten dat er mensen mijn site bezoeken!

Je vraagt of er een ander 'natuurgeloof' met een groep belijdende mensen is, bij wie jij je kunt aansluiten. Ik denk dat er verschillende Paganistische ( natuurgeloven) zijn waarbiuj je je zou kunnen aansluiten. De groep waar ik zelf in zit, De Avalon Cirkel, is bijvoorbeeld ook géén heksengroep, maar een groep voor verschillende mensen die geloof hebben in de natuurkrachten.

Het vinden van dergelijke groepen is niet altijd even eenvoudig, omdat ze niet zo bekend zijn en ook geen neiging hebben tot "evangelisatie", zeg maar. Ze blijven daardoor een beetje buiten beeld. Internet is een geweldig medium om eens mee te zoeken of er in jouw omgeving groepen bestaan. Maar ook het bezoeken van beurzen als de Fantasy & Gothicbeurs, of de komende Midwinterfair in het Archeon (op 18 en 19 december) zijn plaatsen waar verschillende kringen zichzelf ook komen promoten. Sommige groepen zijn echter heel erg gesloten, anderen werken met een duidelijke hiërarchie, waarbij een vreemde niet zomaar voor een keer binnen kan treden. Andere groepen zijn juist heel open. Het verschilt enorm.

Het je aansluiten bij een forum op internet kan ook een heel leuke manier zijn om je contacten te vinden. In dat kader en omdat mijn eigen forum er voor onbepaalde tijd uitligt, verwijs ik je graag naar Het Magisch Forum, dat wordt gerund door een vriendin van mij. Hier vinden verschillende mensen met een belangstelling in het magische en spirituele elkaar, in alle respect. Hun link is: http://www.bwebbed.nl/forum/

Ik hoop, dat ik je hiermee wat verder heb geholpen. Mocht je nog meer vragen hebben, dan ben je van harte welkom om die te stellen. Ik help je graag!

Ik groet je in Liefde en Licht
Hydrangea
© Hydrangea Online / Laatste update: 05-12-2004 / 3899 x bekeken