Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Van harte welkom, Merry Meet
Ik heet je hartelijk welkom op mijn stekje op internet, een site over Priester(es)-schap, Hekserij en Spiritualiteit, waar je dan ook allerlei informatie over paganisme in het algemeen en aanverwante zaken kunt vinden.

Voordat je verder leest, moet ik je op het volgende wijzen : copyright

Het doel van de site is: de oude natuurreligies laten zien zoals het is, (niets geheimzinnigs of vreemds), het delen van kennis en het spuien van mijn gedachten .

Wie ben ik?

Ik ben Hydrangea, 2e graads Priesteres van Avalon - een magisch land, waarmee ik met mijn ziel en hart verbonden ben-, Weegschaal, Lijsterbes (Keltische bomenhoroscoop), Zwijn(Chinees geboorteteken) en Keyne (Keltisch geboorteteken). Ik ben gescheiden, maar weer verliefd. Ik heb(nog)geen kinderen, wel 1 grote eigenwijze kater, een kleine maar net zo eigenwijze cavia en 1 konijntje. Ik heb een voorliefde voor oude heidense tradities, met name die van Avalon. Ik knutsel graag, schrijf zo af en toe stukjes en gedichtjes die vind je terug onder "mijn schrijfsels" en ben ook Reiki master in de traditie van Usui. Verder kun je me veel online vinden.Sinds een aantal jaar heb ik de Priesteres in mezelf ontdekt en ben me er steeds verder in gaan verdiepen. Het voelde als een merkwaardig gevoel van thuiskomen. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats en ik begreep eindelijk waarom ik me al zo lang als ik me kon herinneren , anders voelde. Ik bewandelde het pad van hekserij tot oktober 2003 nog , wat men zo mooi pleegt te noemen, solitair. Wat niet betekende dat ik geen contacten had en heb met andere heksen, want internet is een geweldig medium om met anderen ervaringen te delen en informatie uit te wisselen. Met dat doel is ook deze site gemaakt.

Van oktober 2003 tot oktober 2004 volgde ik bij de Avalon Circle Nederland, het tegenwoordige Sacred Pathways, een opleiding in “De Heilige Tradities van de oude Aardecyclus”, waarbij ik leerde de feesten van het Keltisch Jaarwiel te vieren en te begrijpen volgens een hele oude traditie. Inmiddels heb ik dit basisjaar met goed gevolg afgelegd en heb ik op 13 oktober 2004 mijn inwijding mogen ontvangen. De eerste van meerderen die nog gaan volgen, hoop ik. In oktober 2004 ben ik begonnen aan de vervolgopleiding “Priesteres van Avalon”, die nog 3 jaar in beslag zou gaan nemen. Geroepen door de Godin heb ik na mijn 2e graads inwijding opnieuw gekozen voor een solitair pad. Het alleen werken of het werken in een groep heeft allebei zijn eigen charme en ik zal er zeker ook meer over schrijven hier.

De artikelen, stukjes en gedichten die ik hier plaats en nog ga plaatsen, zijn vooral gebaseerd op hoe ik tegen zaken aankijk, hoe ik ze ervaar, aangevuld met informatie van derden en ook de algemeen bekende info. Ik wil je hiermee uiteraard niets opdringen. Mijn gedachten hoeven niet de jouwe te zijn en andersom. Lees het als je wilt en zie wat jij graag behouden wilt. Dat heeft voor mij nog altijd het beste gewerkt.

En er komt nog veel meer! De site is, net als een mens, altijd in ontwikkeling. We groeien, laten soms dingen achter en voegen nieuwe zaken toe. Verder ben ik al bezig aan een receptenpagina met recepten voor alle sabbats en esbats. Er is al een eerste opzet voor een aparte rituelen pagina, er is een begin gemaakt met stukjes over divineren en de meest gangbare divinatiemethoden, over mijn “thuis” Avalon en godinnen daarvan, info over het pentagram en het pentakel, magie, kruiden.....noem maar op. Kom daarom zeker vaker langs! Je kunt ons een berichtje sturen als je info wilt of op- en aanmerkingen hebt: maak hiervoor gebruik van het mailformulier , maar je kunt ook een berichtje in het gastenboek plaatsen

Ik groet je in Licht en in Liefde,
Hydrangea

deze site bestaat sinds 4 juli 2004
© Hydrangea Online / Laatste update: 18-09-2008 / 618970 x bekeken