Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Mag ik teksten van je site gebruiken ( algemene vraag)

Regelmatig krijg ik verzoekjes van mensen die mijn teksten willen gebruiken voor hun eigen website, group, forum of wat dan ook. Mijn standaard-antwoord is deze:

Zolang je het vantevoren aan me vraagt of dit op zijn minst vantevoren bij me meldt én je er een bronvermelding (en eventueel een link)bijzet, heb ik hier geen problemen mee. Ik beschouw het nog altijd als een eer als iemand mijn teksten wil quoten.

Bij teksten van anderen die ik met bronvermelding heb gepubliceerd, hoef je uiteraard niet persé mijn site te vermelden en al helemaal mijn naam niet. Wél vermeldt je natuurlijk de naam en evt. link van degene die de betreffende tekst orgineel heeft geschreven. Ere wie ere toekomt!

Ik stel het alleen niet op prijs als je de vruchten van mijn energie- wat mijn stukjes op deze site zijn- misbruikt door deze volledig uit zijn verband te trekken of als je ze publiceert onder je eigen naam. Dat lijkt logisch, maar ik ben al een aantal maal tegen mensen aangelopen die hier totaal geen moeite mee hadden. Het is een kwestie van respect, vind je niet?


© Hydrangea Online / Laatste update: 10-06-2007 / 6435 x bekeken