Welkom, MM !
Over deze site
Over Heksen
Sabbats & Esbats
Theorie
Rituelen
De Kitchenwitch
Avalon Cirkel
Avalonreis 2006
Mijn schrijfsels
Heksenteksten
Ander moois
Reiki, Licht- en lichaamswerk
Divineren
Plaatsen
Godinnen
Goden
Dingen
Personen & Wezens
Andere Geloven
Nadenkhoekje
Kalenders
Overzichtjes
Foto's
Links
Gastenboek
Contact
Nieuw toegevoegd
Vraag het Hydra
Weblog
Stem op deze site!
Interview, werkstuk of scriptie?
Webdesign & Hosting
by
PBIT Solutions
Gastenboek (411 reacties)

geplaatst op 18-12-2011 / 15:44 door [IraVera]  
Slaap, kind, zodat de Eerste Ster verschijnt. Wordt wakker pas nadat ?t duisternis verdwijnt. Je hoef je niet voor duister magi?rs bang te zijn. Ik zal je in bescherming nemen met mijn liefde, zonder einde. Slaap, tot de eerste zonnestrallen gaan verschijnen. Zodat nachtelijke schaduw, door het licht verdwijnt. Zodat de weg door mistige dalen wordt aangelegd, door Cherubijnen. Doordat genadeloze wereld je zal hechten, in zijn regel lijnen. Je leven is net een vol, mooi en prachtige Lelie-bloem. Net een wite vlinder, die vanuit je droom naar je kijkt. Kijk naar buiten, naar de zwevende vlinders op de skay. Wees niet bang om je eerste word te zeggen, of bij je eerste stap te vallen. Tijd vliegt weg, net bladeren, die door de wind meewaait. Daardoor ie niet ouder wordt, wel ge?nnoveerd en ervaart. Ontwaakt en leef, alsof die dag voor je de laatste zal zijn. Sta op! Verstop je niet daarachter ontsteltenis gordijnen. Schenk liefde wijn! Verzuur hem niet met hatelijke appels Wees dapper, loop met trots op echafaude brandstapel. Geef je moed niet op! Ze zullen beoordelen met bedorven hart. In oog van wet zal je voorgoed een heiden afgodendienaar zijn Voor de duisternis bent je te licht, voor het licht- bent je te zwart. Wereld verdeeld naar heksen en hun per verse moordenaars.

geplaatst op 30-10-2011 / 19:46 door [lobke]  
ik had een vraagje ik word vaak een heks genoemd in de positieve zin al sinds mijn kleuter tijd omdat ik vaak aparte dingen doe mijn vraag is hoe herken ik of ik er 1 ben grtjes lobke

geplaatst op 21-10-2011 / 19:50 door [wieke]  
ik ben zeer geitreseerd in hekserij, maar ik ben nog maar 12 jaar, dus ik vroeg me af of het wel kan dat ik heks word

geplaatst op 07-10-2011 / 21:46 door [Angela]  
En site met erg veel informatie! Zelf ben ik zeer geďntereseerd geraakt in de heksentijd. Ik word er als het ware naar toegetrokken. Wat ik je wil vragen is of je mij een aantal goede boekentips kunt geven? Alvast hartelijk dank.

geplaatst op 29-08-2011 / 15:03 door [marjon]  
dus mijn vraag is hoe wordt ik heks die als mens uit ziet maar alleen de krachten hebben! ik wil niet zo eng zijn ik ail alleen de kracht maar gewone kleding! kan dat?

geplaatst op 29-08-2011 / 14:56 door [marjon]  
ha hallo ik ben marjon ben 9 jaar ik heb vrienden op moviestarplanet die wezens zijn en een opdracht kregen ik wil ook een wezen worden een heks maar met gewone kleding gewoon famailie op aarde alleen ik wil de magie en een goeie heks zijn mijn vraag is:hoe word je een heksdie eruit ziet als een mens maar met heksen krachten heeft lange vraag maar alvast bedankt doei!!

geplaatst op 29-08-2011 / 09:37 door [Lunadea]  
Hoi Hydra, Je site blijft - ondanks dat hij niet mer word geupdate - nog steeds een inspiratiebron voor mij. Jammer dat je hier niet meer schrijft. Liefs, Lunadea http://www.lunadea.nl

geplaatst op 14-06-2011 / 14:29 door [Annelijn]  
Hallo hydra, ik hou zelf heel erg van spirituele ding de legende van avalon spreekt mij ook heel erg aan.. ik kan mij niks herinneren van mijn vorige levens. maar ik merk wel dat als ik lees in dat soort boeken, wacht ik zal een voorbeeld noemen. ik was aan het lezen in een boek(het verhaal van koning arthur) en toen kwam ik het woord avalon tegen toen ik klaar was met dat boek bleef avalon maar door mijn hoofd spoken ik ben er meer van gaan opzoeken en lezen ik raak er steeds meer gefacineerd door.ik ben zeg maar geobsedeerd. ik heb een heel groot verlangen om naar avalon te gaan. ik zoek ook op waar Avalon mee verbonden is:Glastonbury Tor bijvoorbeeld. maar ik wil graag weten wat dat kan betekenen mijn verlangen naar avalon. ik droom er zelfs over. groetjes annelijn,,

geplaatst op 09-06-2011 / 21:35 door [vera]  
Ik vindt deze site erg inspirerend. Ik weet nog niet wie ik precies ben en met welk doel ik op de aarde sta. En of ik mijzelf heks kan noemen. Toch voel ik hier wel een gevoel van geluk en blijdschap. Ik weet nog niet zo veel over het 'heks' zijn maar dat ben ik aan het ontdekken en meer informatie over aan het zoeken. Later als de informatie verwerkt is begin ik weer overnieuw met lezen. Om zeker te weten. Voor nu is het teveel. Zeker een site met duidelijkheid. Dankje hiervoor! Groeten Vera (15jaar)

geplaatst op 14-05-2011 / 22:45 door [vitocdi]  
Sinds enkele jaren ben ik op zoek naar mezelf, de ware zin van dit leven,over het hoe , he waarom, en beetje bij beetje, kom ik steeds meer antwoorden tegen,zo ook kwam ik op deze site terecht, waar ik even bij ben gaan stilstaan, ik ben hier terecht gekomen door de boeken van Atlantis te lezen, de Maya-kalender, de terugkeer naar Atlantis, het is een boeiende en leerrijke reis door het onbekende van het spirituele, het eterische, de astrologie, hoe dit alles met mekaar in verbinding staat, ik vind het een fantastische ervaring om mensen , met auralezen, meduimschap, healing , regressie therapie, bezig te zien, kortom mijn reis is pas begonnen , om alles te LEREN,waar te nemen!!, ik vind hier antwoorden op vragen die ik reeds had als jonge knaap , en ben ook blij deze kennis te delen met mensen die daar ook in geloven, want zeg nu zelf , sommige mensen zitten nog steeds vast in het dogmatieke van een religie,en alles wat hier gezegd of geschreven word zou in hun oren toch alleen maar als onzin klinken, daarom is het ook goed dat ik met mensen met kennis van zaken kan over praten!! bedankt!!

[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42]     [Toevoegen Reactie]